Onze Blog

Masterclass 'Innovatief Leiderschap' - Spring Company
DATJOCHVANPO zoekt met ingang van 1 augustus 2020 enthousiaste, deskundige, onbegrensde, inspirerende jochies en meiden van PO, die samen met (aanstormende) leidinggevenden in het PO aan de slag willen. Hoe dan? Wat dan? Maandelijkse bijeenkomsten van jochies en meiden van PO: uitwisseling, intervisie, training.

Doel: regelmatige, betaalbare, laagdrempelige, inspirerende bijeenkomsten voor (aanstormende) leidinggevenden in het PO met aandacht voor leiderschap en communicatie.

DATJOCHVANPO gaat voor anders, vriendelijk, kritisch, confronterend, deskundig, inspirerend, innovatief samen werken aan leiderschap en communicatie.

Heb jij een onderscheidende, frisse, leerzame, interessante, inbreng als dat jochie of meid? Mail dan voor 22 mei 2020 jouw pitch en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je hoort eind mei of en hoe we verder gaan! Dank voor jouw reactie, Xaviër de Witroad sign 798177 1920   INTERVISIE & COLLEGIAAL OVERLEG als gevolg van CORONA-CRISIS

DATJOCHVANPO organiseert elke vrijdagochtend van 10.30 -12.00 uur een bijeenkomst, videoconferentie, voor leidinggevenden in het primair onderwijs. We wisselen ervaringen uit, vragen elkaar om advies, wisselen tips uit, denken out of the box richting toekomstig onderwijs. Wil je eens uit de vertrouwde omgeving met collega's uit verschillende provincies en in uiteenlopende situaties in contact komen om te leren van elkaar? Doe dan vanaf vrijdagochtend mee!

Wat kun je verwachten?
1. Korte voorstelronde
2. Doel van de bijeenkomst
2. Overzicht actuele onderwerpen uit de groep
3. Intervisie c.q. uitwisseling informatie en tips
4. Afspraken - wat kunnen we voor elkaar betekenen?
5. Uitwisseling gegevens bereikbaarheid indien gewenst.
6. Afronding - evaluatie

Aanmelding: Individueel met inschrijfformulier tot uiterlijk woensdagmiddag 18.00 uur in verband met de voorbereiding.

Inhoud: Je kunt jouw verzoek en inbreng aangeven op het formulier
Werkvorm: Intervisie, gesprek, overleg
Locatie: eigen werkplek
Kosten: geen
Groepsgrootte: 2 - 6 deelnemers
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Lunch: n.v.t.
Inschrijven?

DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail [email protected]

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP