Onze Blog

Ik, Xaviër de Wit, ben DATJOCHVANPO:
.
gepokt en gemazeld in het primair onderwijs in verschillende rollen en functies zoals meester, intern begeleider, remedial teacher, (interim) directeur, trainer, coach, docent, mediator, adviseur, orthopedagoog, ondernemer en schrijver. Ben gewoon lekker betrokken en aanwezig geweest op plekken waar het er toe deed, waar wat te beleven viel. Resultaat? Ik ben door schade en schande, door passie en betrokkenheid wijzer geworden. Die 'wijsheid' deel ik vanaf 1 maart graag met anderen! Commutalis, school voor communicatie, gaat dan op in de activiteiten van DATJOCHVANPO. Je zult daar op internet vast nog wel iets van tegen komen.

Ben getrouwd, heb twee geadopteerde dochters, vind vrije tijd een belangrijke afwisseling op het intensieve werk. Ben graag in de sportschool voor cardiofitness, tennis, lees graag vakliteratuur en luister veel muziek, ontwikkel mij als aanstormend cabaretier. Mijn motto: Waar gelachen kán worden, moét er gelachen worden.

Op dit moment ben ik interim directeur op een Montessori basisschool en start ik met ingang van 1 maart 2020 mijn sparringactiviteiten met (asprirant) leidinggevenden in het primair onderwijs. Al mijn bagage ga ik inzetten voor de ontwikkeling van goed leiderschap en communicatie ten behoeve van die fantastische job; die van (asprirant),(interim) schoolleider. Uiteraard ga ik door als interim directeur. Ben voor twee dagen beschikbaar. Ik ben er klaar voor.

Jij dan?

Graag tot ziens!
Vriendelijke groet,

Xaviër de Wit. DATJOCHVANPO

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 51596838

DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail [email protected]

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP