Onze Blog

Foto.gilet.xavier.jpg  Even voorstellen!

Ik ben Xaviër de Wit alias DATJOCHVANPO. Je bent nu op mijn website beland. Daar zal vast en zeker een goede reden voor zijn.

Ik ben gepokt en gemazeld in het primair onderwijs in verschillende rollen en functies zoals meester, intern begeleider, remedial teacher, (interim) directeur, trainer, coach, docent, mediator, adviseur, orthopedagoog, ondernemer, schrijver en onderwijsdienstverlener bij Dyade. Al met al ben ik lekker betrokken en aanwezig geweest op plekken waar het er toe deed, waar wat te beleven viel. Resultaat? Ik ben door schade en schande, door passie en betrokkenheid wijzer geworden en wil dat met jou delen.

Mijn mIssie

Ik zet de inhoud van mijn rugzak met veel plezier in voor jou! Ik nodig jou als (startend) leidinggevende in de kinderopvang en het primair onderwijs van harte uit voor de 2daagse. We richten ons dan op de ontwikkeling van jouw inspirerend leiderschap en communicatie ten behoeve van die fantastische job. Met enkele experts uit het vak versterk ik de inhoud en beleving van de tweedaagse en alles wat daar uit voort vloeit.

Neem nu even de tijd.
Bel 06 51596838 of mail mij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust even voor meer informatie.


Graag tot ziens op de tweedaagse in het najaar! Geef je snel op.
Gaan we er iets moois van maken!

Voor ik het vergeet; de blogs zijn sowieso de moeite waard: rond diverse thema's lees je theorie, praktijk, literatuur- en videotip!

Vriendelijke groet,

Xaviër de Wit alias DATJOCHVANPO

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 51596838

DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in de kinderopvang en het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail info@datjochvanpo.nl

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP