Onze Blog

DATJOCHVANPO organiseert maatwerk voor individuele samenwerking of groepsactiviteit(en):
Intervisie, coaching, training, reflectie aan de hand van videobeelden, werkbezoek, 360 graden feedback.
Je kunt mij in uiteenlopende situaties betrekken. Denk dan aan persoonlijke of professionele dilemma's bij krimp, groei, fusie, verbetering, verandering, fusie, conflict e.d. Na een kennismaking en een goed zicht op het doel van onze samenwerking gaan we aan de slag.

De beleving van het (aspirant), (interim) schoolleiderschap kan binnen een korte periode compleet veranderen, soms positief, soms negatief.Je kunt het gevoel hebben er alleen voor te staan, eenzaam te voelen omdat je nu eenmaal niet alles met anderen kunt delen. Je bent nét beginnen en denkt na over de komende periode, waarin je plannen wilt gaan maken en weerstand ervaart. Situaties zijn heel divers.

DATJOCHVANPO (her)kent de klappen van de zweep. 
Neem gerust eens contact op, telefonisch of per mail.

Graag tot ziens.

DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail [email protected]

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP