Onze Blog

road sign 798177 1920        

Je laat je toch niet alles voorkauwen?
Stel je eens voor: je komt naar een tweedaagse en je krijgt de indruk dat het programma op het moment zelf lijkt te ontstaat! Daar ben je dan mooi mee. Klopt, want je moet direct aan de bak. Er is echter een belangrijk startpunt achter de rug: ik heb met jou een degelijke intake gehad! Ik ken je daardoor redelijk tot goed in jouw werk. De mouwen worden direct opgestroopt om jouw leiderschap eens kritisch onder de loupe te nemen. Dat doe je trouwens allemaal lekker zelf.  Denk je nu dat je er helemaal alleen voor staat? Het tegendeel is waar. Je krijgt van de meute aansprekende tips. We blijven elkaar enkele weken volgen op het werk. Op de terugkomdag laat jij horen en zien wat je er in de praktijk van gebakken hebt. Zo simpel kan het zijn. Zo simpel moet het zijn.

Spreekt deze andere werkwijze je aan? Ga jij met twaalf fanatieke leidinggevenden aan de slag? Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef
naam, functie, organisatie, ervaring en ambitie aan mij door. Ik neem daarna rap contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Groet,

Xaviër de Wit - DATJOCHVANPO

Afbeeldingsresultaat voor onderwerpenWat kan er o.a. aan de orde komen?

Familie- en organisatieopstellingen, eneagram, kwaliteitenspel, 'Open Hartig', theorie communicatieve vaardigheden en praktische toepassing, "Inner Talk', geweldloos communiceren, verandertrajecten en gedrag, zelfreflectie, mindfulness, actief luisteren, onderhandelen, feedback en feedforward, communicatiestijlen, groepsdynamiek en communicatie, organisatie van communicatie in de organisatie, verbinden en vasthouden, behoeftemanagement, winst- en verliesrekening, overtuiging en actualiteit, opvoeding, coach of mentor, baas of leidinggevend, human dynamics..

Gerelateerde afbeelding     Welke werkvormen worden gebruikt?
Intervisie, debat, interview, observatie, discussie, rollenspel, analyse beelden

Welke expertise?
Er doen altijd meerdere trainers, coaches, begeleiders mee met ieder zijn of haar specifieke expertise!

   


DATJOCHVANPO PAKT JOUW LEIDERSCHAP BIJ DE LURVEN

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in de kinderopvang en het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail  datjochvanpo@outlook.com


Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP