Onze Blog

road sign 798177 1920        Waarom Xaviër de Wit alias DATJOCHVANPO

Ik wil met jou mijn ervaring, passie en bevlogenheid delen. Wijs geworden in situaties van conflict, krimp, fusie, zwak onderwijs, groei, ondernemen, verandering en verbetering draag ik  nu mijn steen bij aan de ontwikkeling van andere leidinggevenden, aan jouw ontwikkeling.

Ik werk graag origineel, op maat, denk out-of-the-box, werk op inspirerende locaties, ga voor diversiteit in de groep, gebruik originele werkwijzen, ben doelgericht en ga voor een veilige sfeer. 

Wil je eens totaal los van de eigen omgeving aan de slag met wat actueel speelt of in de toekomst gevraagd zal worden?
Doe dan mee aan een tweedaagse!

Zie je graag daar! Doe mee!
Ga naar de agenda en schrijf je in!


Afbeeldingsresultaat voor onderwerpenWat kan er o.a. aan de orde komen?

Familie- en organisatieopstellingen, eneagram, kwaliteitenspel, 'Open Hartig', theorie communicatieve vaardigheden en praktische toepassing, "Inner Talk', geweldloos communiceren, verandertrajecten en gedrag, zelfreflectie, mindfulness, actief luisteren, onderhandelen, feedback en feedforward, communicatiestijlen, groepsdynamiek en communicatie, organisatie van communicatie in de organisatie, verbinden en vasthouden, behoeftemanagement, winst- en verliesrekening, overtuiging en actualiteit, opvoeding, coach of mentor, baas of leidinggevend, human dynamics..

Gerelateerde afbeelding     Welke werkvormen worden gebruikt?
Intervisie, debat, interview, observatie, discussie, rollenspel, analyse beelden

   


DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in de kinderopvang en het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail info@datjochvanpo.nl

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP