Onze Blog

road sign 798177 1920        Waarom DATJOCH

Hij weet als geen ander wat een (aspirant) leidinggevende in het primair onderwijs ondergaat, nodig heeft in welke situatie dan ook. Wijs geworden in situaties van conflict, krimp, fusie, zwak onderwijs, groei, ondernemen, verandering en verbetering draagt hij nu zijn steen bij aan de ontwikkeling van andere leidinggevenden, aan jouw ontwikkeling.

Hij is absoluut origineel, denkt out-of-the-box, werkt op inspirerende locaties, gaat voor diversiteit in de groep, gebruikt originele werkwijzen, is doelgericht en gaat voor een veilige sfeer. 

Wil je eens totaal los van de eigen omgeving aan de slag met wat actueel speelt of in de toekomst gevraagd zal worden?
Wil je eens één op één reflecteren op de gang van zaken in jouw omgeving?

Neem dan contact op.
Graag snel tot DATJOCHVANPO


Afbeeldingsresultaat voor onderwerpenWat kan er o.a. aan de orde komen?

Familie- en organisatieopstellingen, eneagram, kwaliteitenspel, 'Open Hartig', theorie communicatieve vaardigheden en praktische toepassing, "Inner Talk', geweldloos communiceren, verandertrajecten en gedrag, zelfreflectie, mindfulness, actief luisteren, onderhandelen, feedback en feedforward, communicatiestijlen, groepsdynamiek en communicatie, organisatie van communicatie in de organisatie, verbinden en vasthouden, behoeftemanagement, winst- en verliesrekening, overtuiging en actualiteit, opvoeding, coach of mentor, baas of leidinggevend, human dynamics..

Gerelateerde afbeelding     Welke werkvormen worden gebruikt?
Intervisie, debat, interview, observatie, discussie, rollenspel, analyse beelden

   


DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail [email protected]

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP