woensdag, 20 december 2017 20:38
Vandaag de derde blog met de toelichting op het gebruik van zogenaamde 'Mokerslagtechnieken'. Nog niet zolang geleden heb ik de volgende techniek zelf gebruikt. Een techniek 1. die het erg goed doet. Tegen de ander 'U zegt, dat het mogelijk is om naar de maan te vliegen met zonne-energie als krachtbron?'. IKKE: 'Twijfelt u nog?'. Ik gebruik hier de zwakte in de uitspraak techniek 1: 'Dat het mogelijk is'. Meer weten? Snel doorlezen! Altijd handig. Veel plezier en succes! Er zijn weer 7 Tips, een LteratuurTip en een VideoTip!
maandag, 11 december 2017 20:30
We gaan verder waar we gebleven zijn! Nog enkele afweertechnieken en een uitbreiding met contra-afweertechnieken. Natuurlijk zijn er de beloofde 7 Tips, de LiteratuurTip en de VideoTip. Heb je technieken kunnen observeren? Blijf kijken en oefenen als dat kan. Hoe meer, hoe beter je wordt in het naar de hand zetten van een discussie. Aan het einde van de blog doen we jou een aantrekkelijk voorstel.
Deel 1. is gelezen door 386 geinteresseerden. Op naar een nóg groter aantal! 
woensdag, 06 december 2017 21:27
Je hebt het vast en zeker wel eens tijdens een discussie meegemaakt: de argumenten stapelen zich op, het stemgebruik wordt luider en er wordt alleen gestreden om het gelijk. In deze en drie volgende blogs kun je lezen over verschillende technieken om een discussie naar jouw hand te zetten. Vandaag, deel 1, de afweertechnieken. Ga rustig oefenen door luisteren naar of deelnemen aan een discussie. Zin in een workshop op de werkvloer of op een van onze locaties? Meld u aan en we nemen contact op.

DATJOCHVANPO DENKT MEE OVER UW COMMUNICATIE

OVER DATJOCH

Ik deel als DATJOCHVANPO graag mijn drives, kennis, jarenlange ervaring met (toekomstig) leidinggevenden in het primair onderwijs.

HET IS LEKKER WERKEN

...als de bijeenkomsten actief, intensief, leerzaam en doelgericht zijn. We delen kennis, ervaring, proberen uit, geven feedforward, sparren, doen aan intervisie en gaan steeds na of er goede aansluiting is bij de praktijk.

CONTACT MET DATJOCH

Klarinetstraat 23
6922JW Duiven

E-mail [email protected]

Mobiel +31 6 5159 6838

KvK - nummer 7785 6023
JUMP TO TOP